Apa yang Shaklee Tawarkan Bila Anda Mula Membina Bisnes

Apabila menjadi seorang pengedar yang sah dalam perniagaan Shaklee anda berpeluang untuk mendapat ganjaran 3C dalam Shaklee. Apakah dia ganjaran 3C ? Program 3C ini diperkenalkan oleh Shaklee untuk memberikan ganjaran atau bonus kepada semua pengedarnya yang aktif dan berjaya mencapai peringkat tertentu dalam Shaklee.

GANJARAN HEBAT 3C DALAM SHAKLEE

CASH Ganjaran C yang pertama adalah CASH atau TUNAI. Apabila seseorang pengedar Shaklee berjaya mendapatkan point tertentu dalam jualan Shaklee maka dia akan mendapat ganjaran bonus cash atau tunai ini iaitu bonus berbentuk wang. Shaklee juga akan memberi ganjaran bonus kepada pengedar Shaklee yang berjaya naik rank dan berjaya membantu ahli business partner yang lain naik rank. Dalam bonus CASH ini terdapat pelbagai jenis bonus iaitu : • PERSONAL BONUS • NET PERSONAL BONUS • LEADERSHIP BONUS • INFINITY BONUS

CAR Ganjaran C yang kedua adalah CAR Bonus. Shaklee menyediakan peluang kepada semua pengedarnya yang berada dalam rank Supervisor dan ke atas untuk menyertai program subsidi kereta. Dalam program ini pengedar perlu memenuhi pra syarat jumlah unit value atau UV yang ditetapkan oleh Shaklee untuk mendapatkan bonus dalam bentuk wang tunai yang boleh digunakan untuk membayar kereta bulanan atau apa saja tak semestinya wajib beli kereta.

CONVENTION Ganjaran C yang terakhir adalah CONVENTION. Dalam program ini Shaklee menawarkan peluang yang best untuk menyertai trip percutian dan pelancongan secara percuma ke pelbagai destinasi hebat dan menarik di seluruh dunia. Best gila kan ganjaran yang Shaklee tawarkan ni . Bermula dengan rank Supervisor dan ke atas anda boleh mengumpulkan point atau mata persidangan secara bulanan. Jumlah point yang terkumpul dan mencapai jumlah maksimum yang telah ditetapkan oleh Shaklee akan melayakkan anda dan ahli keluarga anda untuk melancong ke destinasi menarik di sekeliling dunia yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee.

Menarikkan semua ganjaran 3C yang ditawarkan dan disediakan oleh Shaklee ni. Sebab itulah sangat untung sebenarnya bila join bisnes Shaklee ni sebab tak ada company lain yang dapat tiru ganjaran macam apa yang Shaklee tawarkan ni. Pelbagai jenis bonus tunai kemudian siap ada bonus subsidi kereta lagi tau dan paling best lagi ada trip percutian percuma lagi bertaraf 5 bintang yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee So kalau anda benar-benar berminat nak jana income dan nak join sekali trip percutian percuma Shaklee inilah masanya untuk anda join Shaklee Family dan mulakan business anda sekarang.

Anda tak tahu macam mana nak mulakan ? Jangan risau anda boleh mendaftar keahlian Shaklee dengan kakma dan kakma akan ajar macam mana nak mulakan business Shaklee ni di hujung jari. Kakma sendiri sudah berada di rank tertinggi Shaklee Iaitu Master Coordinator. Hanya dengan yuran keahlian sebanyak RM35 sahaja sekali seumur hidup anda boleh mendapatkan semua tawaran ganjaran ni kerana Shaklee memberi peluang yang sama rata untuk semua pengedarnya. Berminat nk join boleh wasap kakma yer www.wasap.my/60193624134