Daftar Ahli Shaklee 2020 : 2 Cara Mudah Daftar Ahli Shaklee

  • Anda berminat ingin Daftar Ahli Shaklee? Tapi tak tahu cara jadi Ahli Shaklee? Tak apa saya selaku Pengedar sah shaklee Maisarah md saupi yang sudah mencapai Rank Tertinggi iaitu Master Coordinator , Id shaklee 887111 yang sudah lebih 8 tahun menjadi pengedar shaklee aktif dan saya adalah Founder OMSGroup yang mana ahli Group OMS  sudah hampir 2000 orang,  Saya akan tunjukkan anda 2 cara mudah Daftar Ahli Shaklee.

Ok saya kongsikan 2 cara Mudah Daftar Ahli Shaklee yang anda boleh pilih.

Pertama

Cara mudah Daftar Ahli Shaklee yang pertama ialah anda terus Klik link ini atau  hubungi saya dengan type ” Ahli Shaklee” dan wasap ke 0193624134 saya akan guide anda  bagaimana nak Daftar Ahli shaklee dengan Percuma. Jika anda berada sekitar Kuala Lumpur anda boleh buat temujanji terus dengan saya dan saya akan COD terus kepada anda.

Kedua

Jika anda berada berdekatan dengan HQ shaklee atau Stokis Shaklee anda boleh terus walk in dan terus Daftar Ahli Shaklee di sana. Tetapi untuk Daftar Ahli Shaklee di HQ dan stokis anda perlu ada ID penaja / sponsor untuk submit borang pendaftar ahli shaklee anda. Tapi anda jangan risau anda boleh gunakan Id saya  maisarah Md saupi iaitu 887111 sebagai penaja anda , dan jangan segan-segan untuk hubungi saya di talian 0193624134 untuk saya guide anda.

Saya sertakan alamat HQ shaklee dan Stokis shaklee di seluruh Malaysia dan anda boleh pilih yang mana paling hampir dengan anda. Ingat ini sahaja stokis shaklee yang berdaftar jika anda dapati alamat selain ini itu mungkin stokis haram.

HQ Shaklee dan Stokis Shaklee

Home Office- Ground Floor, Sunway Geo Tower, Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Kuala Lumpur- G-04, Ground Floor, Sunway Visio Tower, Lingkaran SV, Sunway Velocity, 55100 Kuala Lumpur.

Perak –32, Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh.

Johor- 47, 49 & 51, Jalan Molek 3/20, Taman Molek,
81100 Johor Bahru, Johor.

Penang- No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6, Pusat Komersial Sunway Perdana,
13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang.

Kelantan- 319, Section 25, Bandar Kota Bharu, Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu.

Sabah- Lot 4.1, Neutron Point, Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat, 88300 Kota Kinabalu.

Jangan lupa bawa id shaklee 887111 maisarah md saupi sebagai sponsor/ penaja anda jika anda walk in ke stokis shaklee di atas.

Anda jangan risau Daftar Ahli Shaklee tak semestinya anda perlu buat bisnes, jika anda ingin makan sendiri pun sangat jimat anda mendaftar sebagai ahli shaklee ini kerana anda dapat beli produk shaklee dengan harga lebih jimat iaitu harga ahli dan lagi istimewa setiap bulan shaklee ada produk promo jadi sebagai ahli shaklee anda layak dapatkan produk tersebut dengan harga promo. Lagi istimewa jika anda Daftar Ahli Shaklee setiap kali anda beli produk anda akan dapat point yang mana jika point anda cukup syarat anda akan dapat Bonus yang mana shaklee akan masukkan terus ke no akaun yang anda submit semasa daftar Ahli Shaklee.

Tetapi jika anda berminat untuk jadikan shaklee sebagai part time bisnes atau fulltime bisnes , anda jangan risau anda dah jumpa orang yang tepat iaitu saya Master Maisarah yang mana saya adalah shaklee bisness leader yang dah hampir 9 tahun menjalankan bisnes shaklee ini dan saya dah capai income 5 angka sebulan.  Kami ada support group yang kuat dan terbaik yang aka guide anda untuk capai income sehingga 5 angka sebulan.

Nak tahu lanjut mengenai saya anda Boleh BACA DI SINI