Duit Pencen RM280 Sekarang Boleh Dapat RM1500 Sebulan Dengan Berniaga

Sabtu lepas Kakma pergi Seminar #IreachMoveUp yang di anjurkan oleh Upline Kakma iaitu Founder Ireach. Seminar ini sangat bagus untuk kami untuk membina perniagaan yang kukuh dalam shaklee.

Kakma sangat bersyukur berada di dalam group yang betul yang mana banyak sangat seminar, Kelas dan perbincangan yang sangat diperlukan untuk kami terus mencapai kejayaan. Tak lupa juga banyak bahan2 yang di sediakan untuk kami gunakan bagi mengembangkan perniagaan kami ini. Jadi kami sangat mengalukan anda sertai kami kerana kami telah sediakan semua bahan untuk anda mulakan berniaga apa yang penting anda hanya perlu ikut apa yang kami buat.

Ok berbalik pada tajuk di atas kakma ingin kongsikan kisah Kak Midah yang mana beliau adalah seorang yang dah pencen yang mana pencen beliau adalah RM280. Kalau kita fikir RM280 memang tak cukup pada masa sekarang lagi2 bila tinggal di Kuala Lumpur ni .

Pada Awalnya beliau tidak berniat untuk berniaga kerana beliau tidak ada masa dan pernah buat MLM lain tapi tidak menjadi lalu beliau serik. Tetapi selepas beliau sendiri menggunakan produk shaklee untuk masalah Katarak dan ia berkesan dan bukan itu saja beliau juga dapat kesan Darah tinggi normal, bacaan kolestrol normal beliau jadi teruja dan buat keputusan untuk mula berniaga.

Alhamdulillah sekarang kak midah dah mencapai Pangkat pertama dalam shaklee dan mendapat bonus RM1500 sebulan. Hasil dari beliau berkongsi apa yang beliau makan. walau beliau sudah pencen dan sibuk menjaga cucu tapi beliau pandai ambil peluang menggunakan semasa cucu tidur beliau mula menggunakan media sosial untuk berkongsi tentang produk shaklee dan peluang bisness yang shaklee tawarkan.

Ini membuktikan bisnes Shaklee ini boleh di lalukan oleh sesiapa sahaja tak kisah muda atau sudah berpencen ini kerana plan marketing dan produk shaklee sentiasa ada permintaan kerana shaklee adalah produk kesihatan yang sangat diperlukan setiap masa. Lagipun bisnes shaklee tidak perlu menggunakan modal besar berbeza dengan bisnes lain yang mana perlu membuat loan dan sangat berisiko lagi2 untuk mereka yang sudah berpencen.

Jika anda juga sedang mencari peluang bisnes boleh lah hubungi kakma Klik sini . Kakma akan terangkan kenapa anda perlu pilih bisness shaklee.